Opleidingen Duiken

Wil jij ook leren duiken? Graag bied Belgium Diving School een goede dienstverlening aan voor het behalen van een duikopleiding. Kom snel eens een kijkje nemen.

Wij geven les in vier verschillende stelsels. Het Amerikaanse PADI systeem (Professional Associations of Diving Instructor), het Nederlandse IDD syteem (Instructor Dive Devolment) en het Nederlandse IADS systeem (International Association of Diving Schools)Deze stelsels zijn Internationaal erkend. En het bekende IANTD systeem (International Association Nitrox & Technical Diver) ook vooral gekend bij technisch duikers.

Wanneer je de keuze maakt om uit één van de vier een opleiding te volgen, kan je wereldwijd gaan duiken. Je behoud je brevet levenslang. Je dient alleen aan te kunnen tonen via je logboek dat je recente duiken hebt gemaakt en in het bezit bent van een goede duikverzekering. Indien je langer dan 6 maanden niet meer hebt gedoken vragen wij u een opfrissing te komen volgen zodat je zeker bent dat je al uw vaardigheden weer optimaal kunt uitvoeren. Wanneer men kiest voor het IDD of IADS systeem kan men onmiddellijk een verzekering bijnemen in het stelsel zelf. Indien men voor het PADI systeem kiest kan men een DAN verzekering nemen. Wij geven privéles als ook groepslessen. Gelieve bij inschrijving te vermelden naar wat je voorkeur gaat. En vergeet zeker niet onze algemene voorwaarden te lezen.

Wij geven ook diverse EHBO opleidingen.

Volg bij vzw Belgium Diving School de wettelijk verplichte EHBO opleiding voor bedrijven.

• EHBO voor volwassen
  • EHBO voor baby en kinderen
  • CPR & AED in combinatie
  • O2 Oxygen Provider

Graag helpen wij u verder bij de juiste keuzen van opleiding!