vzw Belgium Diving School

Iedereen is van harte welkom!

De club bestaat uit een vrolijke en aangename groep mensen dat een brede waaier aan activiteiten organiseren. Regelmatig zijn er clubduiken of daguitstappen waarop ook niet-leden en niet-duikers welkom zijn. Wij hechten veel belang aan veiligheid en plezier.

Al onze medewerkers zijn leden dat vrijwillig een handje toesteken bij diverse activiteiten. Wij aanzien ze dan ook als Staff leden. Vaak wil men niet de verantwoordelijkheid dragen als bestuurslid maar voelt men zich geroepen om een handje hier en daar toe te steken. Bij vzw Belgium Diving School is het mogelijkheid om als medewerker vakanties, weekends, feestjes en uitstappen zelf te organiseren met hulp van anderen.  Indien men zich hier in kan terug vinden kan men altijd contact met ons opnemen. Soms geven wij tijdens een buitenduik enkele consumpties zoals soep en warme chocomelk. Wekelijks maken wij een duikuitstap naar diverse plaatsen zoals Ekeren, De Nekker, Mol, steengroeven en de Oosterschelde.

De doelstelling van van vzw Belgium Diving School is niet-commerciële clubactiviteiten aan te bieden.

Zwembadtrainingen en opleidingen:

Onze zwembad trainingen gaan wekelijks door in het Maanhoevebad op vrijdag van 21u00 tot 22u00. De temperatuur van het water is 31°c. Indien men kennis wil maken met ons kan men vrijblijvend eens een kijkje komen nemen. Vergeet alvast je zwemkledij niet mee te bregen.

Het Maanhoevebad is gelegen te Maanhoeveweg 32 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Prijs Lidgeld:

Het lidgeld van vzw Belgium Diving School loopt jaarlijks van datum 01/01/... tot 30/12/...

Type lid

Duikend lid

Bestuurslid

Steunend lid

Tweede en derde lid samenwonend

Kinderen zijn bij vzw Belgium Diving School zeer welkom in onze Kids Club.

Wij zijn een erkende vzw bij de gemeente Zemst. Het is van uiterst belang de nodige inschrijvingen te doen zodat wij in regel zijn. Indien men het sportvoordeel formulier van zijn mutualiteit laat invullen door de voorzitter heeft men recht op deels terugbetaling van het lidgeld.

Club verzekering :

Zelf zijn wij verzekerd als ook tegen derde. Men kan hier de polissen alsook de formulieren vinden.

Elke deelnemer dient zich persoonlijk in regel te stellen aangaande "Burgerlijke Aansprakelijkheid" en "Lichamelijke Ongevallen". Hiervoor raden wij u aan een Dan Sport verzekering te nemen. Of de IDD lidmaatschap te nemen indien men in het bezit is van een IDD brevet.

Voorwaarde:

Wij dragen veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben wij enkele regels opgesteld. Ieder lid wordt verondersteld de algemene voorwaarde van vzw Belgium Diving School te kennen en te aanvaarden. De algemene voorwaarde kan ten alle tijde worden aangepast door het bestuur.

Inschrijving online:

Mensen dat zich graag wensen in te schrijven kunnen dit hier online doen. Men dient zich jaarlijks opnieuw in te schrijven. Men dient nog wel het inschrijvingsformulier/medisch attest af te drukken en ingevuld af te geven aan een bestuurslid.

Wij wensen jullie alvast veel duikplezier!

Duikvergunning Ekeren:

Men dient een geldige vergunning te voorzien om toegang te hebben in Ekeren. Graag bieden wij jullie via onze club de vergunning hier aan. We raden u dan ook aan om onmiddellijk voor 3 jaar te nemen aangezien het voordeliger is. Men dient wel lid te zijn van vzw Belgium Diving School alvorens men de vergunning kan aanvragen.

Duikvergunning Hofstade:

Wanneer men lid is van vzw Belgium Diving School heeft men automatisch een vergunning om te mogen duiken in Hofstade. Wanneer men de club verlaat heeft of geschorst is heeft men geen recht meer tot de duiklokatie.

Contact gegeves:

vzw Belgium Diving School