Een nieuw avontuur...


Leer nu duiken met vzw Belgium Diving School! Van sport tot beroeps opleiding. Voor meer info 0477/446340. Bezoek onze duikschool met eigen leslokaal...

Wij zijn actief sinds 1999 met het geven van duikopleidingen. Wij geven les in het PADIIDD en IADS stelsel.

Buiten de opleidingen hebben wij ook een leuke duikclub. Met de Club worden wekelijks uitstappen gemaakt naar diverse duikplaatsen. Kortom, na het behalen van een brevet kan men deelnemen aan allerlei leuke activiteiten en uitstappen met het oog op meer ervaring en kennis in het kader van een leuke sfeer.

Naast de duikschool en Club hebben wij ook een nog een een groot gamma aan duikmateriaal dat wij kunnen uitlenen. Indien men niet in het bezit is van eigen duikmateriaal kan men dit hier reserveren. Verder hebben wij ook een goede samenwerking en krijgen wij een degelijke service bij Sublub. Indien men als clublid duikmateriaal wenst aan te kopen kan men best overwegen dit via ons te besteld dan heeft men 5% korting op zijn aankoop.

Wij zijn ook in het bezit van een vulstation voor het vullen van duikflessen en Paintballflessen op 200 en 300 Bar. Wij zijn ook partner van Tecline en Procean.

Jaarlijks maken wij ook een duikreis waar men zich voor kan inschrijven. Vaak zijn de reizen dan ook tegen zeer schappelijke tarieven naargelang de grote van de groep.

Kinderopleidingen waaronder verjaardagsfeestjes kan men ook reserveren vanaf 8 jaar.

Indien je met je bedrijf of organisatie graag eens een teambuilding wil organiseren, denk dan eens aan een leuke duikintroductie met vzw Belgium Diving School.

Kortom, wij bieden u het volledige pakket aan van A tot Z.

Kom vrijblijvend een leuke introductieles volgen. Indien u vragen heeft kan u contact met ons opnemen.

Al onze opleidingen gebeuren onder toezicht van een ervaren PADI, IDD en IADS professional. De begeleidingen van onze clubactiviteiten vallen onder gebreveteerde Divemaster, Assistant Instructor of Instructor.

Wij wensen jullie alvast veel duikplezier!

Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Fotogalerij

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Actualiteiten

Recentie

16-02-2016 22:10
Heb je vragen en/of opmerkingen over onze producten of diensten? Neem dan a.u.b. contact met ons...

Welkom bij onze nieuwe webpresentatie

16-02-2016 22:00
Welkom op onze nieuwe website. Hier kan je een compleet overzicht van onze lopende acties en...
<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11