Gevorderde duiker

Heb je graag wat meer ervaring?

Ben je in het bezit van een duikbrevet Open Water Diver of equivalent ( 1*) en had je wat meer kennis willen opdoen? Wel, dan hebben wij diverse mogelijkheden voor je! Laat ons weten wat je graag had willen leren zodat wij u hierbij kunnen helpen en de nodige info kunnen verstrekken. Neem alvast hier verder al een kijkje zodat je weet wat de mogelijkheden zijn. Indien men meer ervaring wenst op te doen vb. tijdens de nacht te duiken of wat dieper wenst te gaan duiken om een andere onderwaterwereld te kunnen leren kennen, bieden wij u de Advanced Diver opleiding aan. Men kan een keuze maken uit de PADI Advanced Diver, IDD Advanced Diver of IADS 2** Open Water diver te volgen waar men vijf à zes adventure duiken gaat maken. Waaronder  het grootste gedeelte zal gaan over diepduiken, navigatieduiken, opzoeken en berging en nachtduiken.

 

De IDD Rescue Diver, PADI Rescue Diver en IADS 3*** Reddingsduiker opleiding is bedoeld voor duikers die meer willen leren over (duik)reddingstechnieken, de medische aspecten van het duiken en het hoe te reageren tijdens een noodsituatie. Tijdens deze opleiding zal de aandacht vooral gericht zijn op het voorkomen van een noodsituatie (preventie), het leiden van een reddingsactie (management) en het opsporen en redden van een slachtoffer.

Men kan ook een IDD specialty, IADS specialty of PADI specialty  volgen om zich in een bepaalde duik te gaan richten zoals photographer of PADI Nitrox, Deep Diver, Night Diver, Solo Diver, enz...

 

Het PADI Master Scuba Diver en IDD Master Scuba Diver brevet is het hoogste recreatief duikbrevet dat je kan behalen binnen de PADI en IDD opleidingen.  Het behalen van dit brevet toont aan dat je een diepgaande kennis hebt van het duiken en dat je duikvaardigheden op een zeer hoge peil staan!