PADI

Wereldwijde erkenning...

Alle PADI opleidingen zijn Internationaal erkend en worden over heel de wereld volgens dezelfde standaards gegeven. PADI staat voor Professional Association of Diving Instructor. Het hoofdkantoor voor Europa is in Groot-Britanië. Van daaruit worden strenge controles gevoerd betreffende kwaliteit en veiligheid van de opleidingen. PADI bezit de modernste lesmaterialen waaronder boeken, DVD's en powerpointvoorstellingen. Kortom PADI staat voor kwaliteit en garantie.

 

Indien men zijn diploma heeft behaald en verloren is geraakt of beschadigt kunnen wij voor u een nieuw brevet aanvragen mits betaling. Alle brevetten staan wereldwijd erkend in de PADI databank.

Je bent net terug van een geweldige vakantie waar je kennis hebt kunnen maken met duiken in een PADI centrum maar door gebrek aan tijd geen brevet had kunnen behalen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder met het behalen van je opleiding. Je kan zelf bepalen aan welk tempo je het brevet wenst te halen. Samen stellen wij een programma voor je op met afgesproken datums naar ieders agenda.

 

Behaal een Padi Discover Scuba brevet of een Open Water Dive brevet. Dan kan je volgende keer met op vakantie ten volle gaan genieten.

Nadien kan je uw kennis verder zetten met het behalen van een vervolgopleiding waaronder Adventure Diver of één van onze specialties zoals Navigator, Night Diver, Deep Diver enz,..

 

Indien men houdt van zon en zee en daarbij graag werkzekerheid wil hebben, dan kan men op avontuur gaan naar het buitenland na het behalen van een beroepsopleiding waaronder Divemaster, Assitent Instructor en Instructor.