Tentenkamp Marsa Nakari Red Sea Diving Safari

Reisverslag

Reisschema

Zaterdag 17 oktober 2015 t/m zaterdag 24 oktober 2015.

Accommedatie

Verblijf: Marsa Nakari Village ***

Duikcentrum: Red Sea Diving Safari

 

Duiken

Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village bevindt zich recht tegenover het beroemde rif Dolfijn Huis (Shaab Samadai) en heeft een fantastisch huisrif. Marsa Nakari Village is gelegen aan een baai (of Marsa) met vele soorten vis en uitstekende hardkoraal formaties. De baai zakt langzaam uit een ondiepe van 10m tot 40- 50m diep.

Eco-diving village Marsa Nakari is de jongere en kleinere broer van Marsa Shagra Village en heeft zijn eigen huisrif. Het ligt 291 km ten Zuiden van het vliegveld van Hurghada 78 km ten Zuiden van het vliegveld van Marsa Alam, 40 km ten Zuiden van Ecolodge Shagra en 18 km ten Zuiden van Marsa Alam. Er liggen geen andere resorts in het zicht!

Oorspronkelijk lag op deze plek een haven uit de vroeg Romeinse tijd. Overblijfselen van de oude nederzetting kunt u bekijken bovenop de heuvel die over de baai uitkijkt. Red Sea Diving Safari Marsa Nakari is ontworpen om duikers de beste toegang tot de duikstekken in het gebied te bieden, met het welbevinden van de natuur en het comfort van de gasten in het achterhoofd.

Het eco-diving concept brengt je ver weg van het massatoerisme naar de rust en stilte van de duikdorpen met een typische woestijnsfeer. De Red Sea Diving Safari Ecolodges bieden volpension voor zowel eten als drinken en accommodatie voor elke smaak en beurs: tenten of hutten met gemeenschappelijke badkamers en chalets met privé badkamer (met en zonder airco en koelkast).

Red Sea Diving Safari village Marsa Nakari ligt, net als de andere Red Sea Diving Safari villages Marsa Shagra en Wadi Lahami, aan een van de mooiste en best beschermde huisriffen van het gebied. Gezamelijk beduiken de villages meer dan 150 km inshore en offshore riffen. In Eco-diving village Marsa Nakari kunt u non-limit huisrifduiken plus begeleide truckduiken en bootduiken maken naar riffen in de omgeving.

Dag 1:

Dag 2

Dag 3

Dag 4:

Dag 5:

Dag 6:

Dag 7:

Gegegvens

Verblijf:

Duikcentrum:

Locatie